Ergünler Lojistik ailesinden 5 milyon TL bağış

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Şubat 2023 Perşembe 13:32
Ergünler Lojistik ailesinden 5 milyon TL bağış

Merkezi Kocaeli’nde bulunan Türkiye’nin önemli lojistik firmaları arasında yer alan Ergünler Lojistik, depremzedelere destek olmak amacıyla düzenlenen ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına telefonla bağlanarak toplam 5 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı.

“ Türkiye Tek Yürek” ortak yayınında, sevilen dizi ve program yüzleri, AFAD ve Kızılay’a bağışlanmak üzere yardım topladı. Türkiye’nin önde gelen firmalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapılan ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına telefonla bağlanarak depremzedeler için bağışta bulundu.

ERGÜNLER LOJİSTİK DUYARSIZ KALMADI

Bugüne kadar yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldüren Ergünler Lojistik, Türkiye Tek Yürek kampanyaya duyarsız kalmadı. Kocaeli Körfez ilçesinde faaliyet gösteren Ergünler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün, ortak yayına telefonla bağlanarak Ergünler Lojistik olarak kampanyaya 5 milyon TL destek olacaklarını bildirdi. Telefon görüşmesinin ardından ekranda yer alan Acun Ilıcalı, Ergünler Lojistik’in 5 milyon TL bağışta bulunduğunu kamuoyuna açıklayarak duyarlı davranışından dolayı Faysal Ergün’e teşekkür etti. Ergünler Lojistik, depremzedelere sağladığı bu destekle yine gönülleri fethetti.

Öte yandan Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Ergünler Lojistik, bölgeye 50 TIR gıda ve giyecek yardımında da bulunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73