Erzurum Ticaret Borsasından örnek proje

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Eylül 2022 Perşembe 01:41
Erzurum Ticaret Borsasından örnek proje

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği Erzurum Tanıtım Günleri kapsamındaki etkinlik kapsamında Erzurum Ticaret Borsası ziyaret edildi

Erzurum Tanıtım Günleri organizasyonu kapsamında Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti başkan ve üyeleri, ticareri alanda yeni atılımlar yaparak bölgede ve ülke genelinde tüm dikkatleri üzerine çeken Erzurum’da Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral ‘ı ziyaret etti

Ziyaret sırasında Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Sarı ile birlikte Kocaeli Heyetini Ticaret Borsa’sının hizmet binasında karşılayan başkan Yıldırım Hakan Oral, ziyaretin kendileri açısından ne kadar önemli olduğunun yapacakları bu görüşmede anlaşılacağını dile getirerek, ‘’ Bir proje üzerinde çalışıyorduk, ancak pandemi çıkınca nasip olmadı. Ancak pandemiden sonra daha yeni yeni başladığımız toparlanma aşamasında İnşallah büyükşehirdeki hemşehrilerimizle de beraber bu projemizi hayata geçireceğiz. ‘’dedi.

ORAL: DİJİTAL BİR PROJE GELİŞTİRİYORUZ


Erzurum Ticaret Borsası olarak 14 tane projeyi yürüttüklerini dile getiren başkan Yıldırım Hakan Oral, bunların 1 tanesini 3 etaptan oluşan ‘ Süt Projesi’ olduğunu belirterek, ‘’ Üretici ve çiftçimizi kalkındıran ve katma değerini yükselten bir proje. Soğuk zincirde süt taşıyoruz ve mandıralarımıza veriyoruz. Standart sütü taşıdığımız için de şehrimizdeki süt sanayicilerinin markalaşması da başarıyla devam ediyor. İnşallah kısa sürede de şehrimizden ulusal bir süt markası veya markalar çıkartacağız. Diğer taraftan ‘ elektronik satış ‘ projemiz var, bildiğiniz üzere pandemi dönemimde bu satış şekli oldukça ivme kazandı. Biz de şehir olarak et ve süt ürünlerinde oldukça iddialıyız ve ciddi anlamda da satış ve pazarlama yapıyoruz, tüm üreticilerimiz ülkenin dört bir yanına kargo yoluyla gönderirken dijital platformda pandemiyle beraber ciddi bir ivme yakaladık. Biz de bunula beraber Erzurum tacirleriyle beraber digital bir proje geliştirdik bu projenin adı ‘ erzurumçarşıpazar.com’, burada hiç bir tacirimizden ücet alınmayarak sıfır komisyonla pazarlama yapıyoruz. Buradan, et, süt, kırtasiye, konfeksiyon gibi bütün ürünler Erzurumlu tacirler buradan sıfır komisyonla satış yapabiliyor.

TANITIM ÖNEMLİ

Takdir edersiniz ki, bu tür projelerde tanıtım ve zaman çok önemli, biz de elimizden geldiğince yaptığımız çalışmalarla birlikte Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı’ndan bu projemizin desteğini aldık. Buradaki vakıf yöneticileri, üyelerinden, Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Ankara gibi şehirlerde Erzurumlu olarak çok ciddi bir nüfusa sahibiz, ciddi aktif derneklerimiz var, buralardan da destek istiyoruz ‘’dedi

ÖNAL:BİZE DÜŞEN NEYSE SEVE SEVE YAPMAYA HAZIRIZ

 Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal ise yaptığı konuşmasında, üretilen tüm ürünleri toplayıp onları gıdaya dönüştürerek pazarlamasını yapmanın daha ileriye ulaştırmanın borsa başkanının görevi olduğunu anlıyorum, ancak başkan var sa sorun da yoktur. Ben de kendilerini yakinen takip ediyorum, tebrik ediyorum, Erzurumlular adına, Kocaeli Erzurumlular adına bu projeye elbette destek vereceğiz. Bu konuda Erzurum Ticaret Odası Borsası büyük başarı elde etti, bunu yakınen takip ediyorum. Bunu da sayın başkana ileterek tebriklerimi ilettim. Bize düşen neyse seve seve yapmaya hazırız’’ dedi.

GAZETECİLER OLARAK YANINIZDAYIZ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ise ev sahiplerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek, ‘’ Gezi programı çerçevesinde burada olmaktan mutluluk duyduk. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 600 üyesiyle Türkiye’nin en fazla üyesi olan bir cemiyet, faaliyetlerimiz arasında böyle kültür gezilerimiz de var, sağ olsun Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi de öneride bulununca böyle bir güzel kente gelmiş olduk. Mutluyuz ve herkese teşekkür ederiz. Erzurum Ticaret Borsası’yla ilgili yaptığınız internet üzerinden alışveriş projesi gerçekten güzel bir proje, satış olarak da güzel, ‘Erzurum çarşı pazar’ şarkısı nedeniyle de unutulmayacak bir site ismi, biz de gazeteciler olarak sizin yanınızdayız ‘’ dedi.
Ziyaretin ardından günün anısına karşılıklı olarak hediyelere taktim edildi.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral

 Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal

KOGACE Başkanı Cemal Kaplan

Son Güncelleme: 15.09.2022 01:56
Anahtar Kelimeler:
KocaeliProjeErzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73