Esengül Aktaş mütevelli heyetine aday 

Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş 2022 yılı Kocaeli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçiminde aday olduğunu açıkladı. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Aralık 2021 Perşembe 15:19
Esengül Aktaş mütevelli heyetine aday 

2022 yılı Kocaeli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimleri yarın gerçekleştirilecek. Kocaeli Valiliği Akçakoca Salonu’nda saat 15.00’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Gebze Yenikent Mahallesi’nin başarılı Muhtarı Esengül Aktaş da aday olduğunu açıkladı. Hem muhtar olduğu mahallesinde hem de Gebze’de geniş bir kesim tarafından sevilen Muhtar Esengül Aktaş’ın adaylığı büyük sevinçle karşılandı. Seçimler için destek isteyen Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, “Saygıdeğer Muhtar arkadaşlarım, 2022 yılı Kocaeli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimine adayım.  Görev sürem boyunca, siz değerli muhtarlarımızı temsilde; liyakatim ve inancım tamdır. Destekleriniz için teşekkür ederim” dedi

Son Güncelleme: 23.12.2021 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73