Gebze'de 18 Mart toplantısı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Şubat 2022 Cumartesi 19:57
Gebze'de 18 Mart  toplantısı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü koordinasyon toplantısı Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında, 25 Şubat 2022 Salı günü Saat:11.00’de gerçekleştirildi. 
Programda uygulanacak genel esaslar belirlenerek, kamu kurum ve kuruluşlarının yapacakları faaliyetler değerlendirildi.

Kaymakamlık makamında yapılan koordinasyon toplantısına; İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Garnizon Komutan V. Başçavuş Murat Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan, Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Carullah Recai Er, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Coşkunçelebi, Gebze İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Çoban, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mahmut Kaya, Osman Yılmaz Mahalle Muhtarı Musa Uslu ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara katıldı.
18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü koordinasyon toplantısı, yapılacak programlar ve etkinlikler hakkında, kamu kurum ve kuruluşlarının görüş ve önerileri ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Gebze18 Mart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73