Gebze Redstone Yatırım Ofisi Açıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Aralık 2021 Cumartesi 19:09
Gebze Redstone Yatırım Ofisi Açıldı

Gebze Redstone Yatırım Ofisi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Başaran ile öteki davetliler katıldı.

Açılış kurdelesi Restone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ve Ömer Faruk Başaran tarafından kesildi, açılışa CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze Redstone ofisi sahibi Alpaslan Sefertaş ile  çok sayıda davetli katıldı.

Gebze Redstone Yatırım Ofisi Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi’nda faaliyet gösterecek.

Merkezi İstanbul’da bulunan şirket, Türkiye’de uluslararası franchise sistemi ile sektörü sadece büyütmeyi değil sektörün çatı kuruluşu olmayı hedefliyor.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 04.12.2021 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73