GÜNCELLEME - Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde zincirleme kaza İstanbul yönünde ulaşımı aksattı

- 7 aracın karıştığı kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından ulaşıma açıldı- Kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldıYARALI SAYISI VE YOLUN AÇILMASI EKLENDİ

21 Eylül 2021 Salı 16:49
GÜNCELLEME - Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde zincirleme kaza İstanbul yönünde ulaşımı aksattı

KOCAELİ (AA) - Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle İstanbul istikametinde trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Otoyolun İstanbul istikameti İzmit Çınarlıdere Viyadüğü'nde bir otobüs, bir kamyon, bir kamyonet, 2 otomobil ve 2 panelvanın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım sağlanamaması sonucu uzun araç kuyruğu oluştu.

Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesi ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73