İSU'dan modern altyapı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Nisan 2024 Cuma 10:09
İSU'dan modern altyapı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kocaeli Fuarı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi kapsamındaki altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede inşa edilecek yeni sosyal tesislerin içme suyu ve atık su ihtiyaçları karşılanmış olacak.

ÇEVRE DOSTU MODERN YAPILAR İNŞA EDİLECEK
Kocaeli’nin birçok noktasında çalışmalar yaparak yeşil alan miktarını artıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı’nın modern bir millet bahçesine dönüştürülmesi kapsamındaki çalışmalarına hızla devam ediyor. Sosyal donatıları ile tüm yaş grubu vatandaşların kullanımı için çevre dostu modern yapılar inşa edilecek.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
İzmit Millet Bahçesi tamamlandığında içinde bulunduracağı lunapark, kafeteryalar, seyir amfisi, kaykay pisti, sergi yapısı, eğlence merkezi, düğün salonu, gözlem kulesi, doğa müzesi, sessiz bahçe, rekreasyon iskelesi, endemi bahçeleri, kuş gözlem platformu, yürüyüş alanları, anma tepesi, çocuk oyun alanı, gün batımı terası, kuş gözlem evi, kürek kayık kulübü, festival çadırı, spor alanları ve sosyal donatı yatırımları hızla devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, doğa ile uyumlu yeni sosyal donatıların içme suyu ve atık su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 150 mm çapında duktil font borular kullanarak 670 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı,  600 ve 500 mm çaplarında beton borular kullanarak yeni kanalizasyon hattı ve 500 mm ile 400 mm çaplarında beton borular kullanarak yeni yağmur suyu hattı inşasını büyük bir titizlikle yürütüyor.

SAĞLIKLI ALTYAPI, KALİTELİ HİZMET
Kocaeli’yi baştan sona sağlıklı altyapıya kavuşturarak abonelerine kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Millet Bahçesi projesinin altyapı çalışmalarını hızlı bir biçimde tamamlayarak hizmete alacak.

Anahtar Kelimeler:
İSUKocaeliAltyapı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73