İTO Değişim Platformu Toplanıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Aralık 2021 Perşembe 16:28
İTO Değişim Platformu Toplanıyor

ASİAD ve TPP Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran liderliğini yaptığı İTO Değişim Platformu 18 Aralık 2021 Cumartesi günü toplanıyor. İstanbul Bostancı’da ki The Green Park Hotel’de gerçekleşecek olan toplantı saat 10.00-11.00 arası kahvaltı ve 11.00-13.00 toplantı şeklinde gerçekleşecek.

KURULUŞU BİR SÜRE ÖNCE AÇIKLANMIŞTI

Bilindiği gibi ASİAD – Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği ve Türkiye Patronlar Platformu Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, gelecek İTO seçimleriyle ilgili çalışmalar yapmak üzere İTO – İstanbul Ticaret Odası Değişim Platformu kurduklarını açıklamıştı.

YÜREKLİ VE DİRAYETLI İŞ İNSANLARI TOPLULUĞU

İTO Değişim Platformu kendisini, “Türkiye’mizin altın coğrafyası İstanbul’dan yola çıkan, millî değerlerimizden güç ve ilham alarak millî menfaatlerimizle bütünleşen, “Büyük Türkiye İdeali”nin yılmaz savunucusu, “yenilikçi, ilerici, liyakate önem veren” iş dünyasının tek bir çatı altında buluştuğu yürekli ve dirayetli iş insanları topluluğudur.”şeklinde tanımlamıştı. 

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 09.12.2021 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73