İYİ Parti'den ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Nisan 2022 Perşembe 19:40
İYİ Parti'den ihtiyaç sahibi ailelere yardım

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve belediye meclis üyesi  Sadık Güvenç mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Avni Aksu'da hazır bulundu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere  yardımların mahalle muhtarlarına teslim edildiğinii beelirterek şunları ifade etti:

"Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere mahalle muhtarlarımıza sosyal yardımlarımızı ulaştırarak, diğer taraftanda mahalle muhtarlarımızın istek ve şikayetlerini dinlemeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda ilçe başkan yardımcım Avni Aksu ve meclis üyemiz Sadık Güvenç ile  Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı ve İnönü Mahalle Muhtarı Durmuş Karabuğa'yı ziyaret ederek bir süre sohbet ettik."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73