Kardelen Beytaş'tan 23 Nisan Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Nisan 2022 Cumartesi 14:05
Kardelen Beytaş'tan 23 Nisan Mesajı

CHP Derince  İlçe Başkan Yardımcısı Kardelen Beytaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kardelen Beytaş'ın ilçe başkanlığı adına yayınladığı mesajı şöyle:

"Ulusun egemenliğinin görkemli simgesi, kurucu meclisin doğum günü bugün!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 23 Nisan 1920’de açılan Meclis Ulusal Kurtuluş Savaşı yönetmiş tek meclis olması sebebiyle Gazi Meclis ünvanı da taşımaktadır.

Atatürk’ün Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı Meclis yetkisine dayanarak vermesi, savaşı yürütürken sadece milletten güç alması, iradesini temsil eden meclise dayandırması ve savaşı zafere ulaştırması, ulusal egemenliğin millete ait olduğunu tüm dünyaya kanıtladığı gibi Cumhuriyetin ve demokrasinin de habercisi olmuştur.

"Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır." diyerek;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en anlamlı gününü çocuklara armağan eden Büyük Önder'in bu mirasının anlamı ve değeri Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsil eden her birey için çok büyüktür.

Çocuklarımıza yeniden aydınlık bir ülke bırakmak, toplumsal değerlerimizi yükseltmek ve geliştirmek hedefiyle çalışma azmimizi sürdürüyoruz.

Cumhuriyeti sürdürmek ve yükseltmek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni yeniden egemen kılmak, bu Cumhuriyetin çocukları olarak bizlerin görevidir.

Bu bilinç ve kararlılıkla,

Geleceğimizin ışıklarına Ata'sının armağanı olan;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun."

Anahtar Kelimeler:
DerinceAtatürk23 Nisan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73