Kardeş odalardan Nail Çiler’e ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Haziran 2022 Perşembe 15:23
Kardeş odalardan Nail Çiler’e ziyaret

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren GTO Başkanı Nail Çiler şunları ifade etti:

“Kardeş Odamız Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Bingöl TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyeti misafir ettiğimiz Odamızda; Gebze’mizi ve Oda projelerimizi tanıtarak, bölgeler arası iş ilişkilerinin kuvvetlenmesi adına beraber yürütülebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

FABRİKA ZİYARETLERİ

Bingöl heyetimiz ile birlikte Oda üyemiz, GOSB Tembel Ova’da yer alan Gülçiçek Kimya ve Uçanyağlar San. ve Tic. A.Ş. ‘nin üretim tesisini inceledik ve heyetimizle firmamız hakkında detaylı bilgi aktarımını firma yetkililerinden aldık.

GTÜ ZİYARETİ

Bingöl Üniversitesi Rektörümüz ve Bingöl TSO heyetimiz ile birlikte ayrıca Gebze Teknik Üniversitemizi ziyaret ederek, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında ortak yapılabilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk ve GTÜ Teknopark - GTÜ TTO hakkında detaylı bilgi aldık.”

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
GebzeGTÜŞırnakBingöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73