Kocaeli Baro Başkanı Candemir'den Feyzioğlu'na sert tepki

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Aralık 2021 Cumartesi 20:35
Kocaeli Baro Başkanı Candemir'den Feyzioğlu'na sert tepki

Türkiye Barolar Birliği (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu’nda delegeler Birlik Başkanı Metin Feyzioğlu’na eleştirilerini dile getirdi. Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Birlik Başkanı Feyzioğlu’nun “çoklu baro yasası” protestosunda Eskişehir Yolu üzerindeki baro başkanlarının yanına geç geldiği için dilediği özrü hatırlatarak, “Ben özrünüzü kabul ediyorum ve bu görevden affınızı rica ediyorum” dedi.

TBB’nin 36. Genel Kurulu, Avukat Özdemir Özok Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor. Ankara Baro Başkanı Erinç Sağkan ve mevcut TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun aday olduğu kongrede, çoklu bora yasası yapılan değişiklikle Ankara, İstanbul ve İzmir barolarının delege sayısının azaltılması sonucu Anadolu barolarından gelen delegelerinin oyu yeni TBB Başkanını belirleyecek. İki gün sürecek genel kurulda yarın seçim yapılacak.

Kaynak Cumhuriyet

Son Güncelleme: 04.12.2021 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73