KOTO’da Meclis Başkanı Hüseyin Gezer

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ekim 2022 Salı 17:58
KOTO’da Meclis Başkanı Hüseyin Gezer

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı seçimi 18 Ekim 2022 Salı günü tamamlandı. KOTO Genel Sekreteri Mert Alnıpak’ın, en kıdemli meclis üyesi Ahmet Kul’u divan başkanlığına davet etmesiyle başlayan seçimlerde, Meclis Başkanlığı’na Hüseyin Gezer ve Yaşar Can adaylığını açıkladı.

‘KAZANAN KOTO’

Hüseyin Gezer’in beyaz renkli listesinde meclis divanı için; Fikret Yıldırım, İbrahim İkiz ve Kübra Öter yer alırken, Yaşar Can’ın yeşil renkli listesinde; Hasan Kaya, Hasan Kanca ve Eray Bodur yer aldı. Meclis üyelerinin isim harf sıralamasına göre oy kullandığı seçimde 74 oy kullanıldı. Oyların 2’si geçersiz sayılırken, Hüseyin Gezer’e 42, Yaşar Can’a 30 oy çıktı. KOTO Başkanı Necmi Bulut her iki ismi de tebrik ederken, Gezer ve Can ‘kazanan KOTO’ mesajı verdi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliMeclisKOTO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73