Marmara bölgesinin parlayan yıldızı AVC grup istasyonların kaliteli güvencesi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Ekim 2022 Cumartesi 15:34
Marmara bölgesinin parlayan yıldızı AVC grup  istasyonların kaliteli güvencesi

Merkezi İstanbul'da bulunan ve ağırlıklı olarak Marmara bölgesine hizmet veren AVC. Grup Anahtar teslim benzin istasyonları yapımı, benzin istasyonlarının periyodik bakımı, onarım ve tasarım çalışmaları, kendi imalatı olan doğalgaz aydınlatma sistemleri ve şömineleri ile büyük ilgi görüyor. AVC. Grup yaptığı ürünlerle yurt dışı pazarına da açılıyor.

AVC. Grup 2000 yılında İstanbul'da, Akaryakıt sektöründe akaryakıt pompaları bakımı ve akaryakıt istasyonları alt yapı tesisatları hizmeti vermek amacıyla kuruldu. İlerleyen yıllarda kendini geliştiren şirket LPG pompaları servisliğini de bünyesine ekledi.

Akaryakıt ve LPG pompaları servisliği, Akaryakıt istasyonları alt yapı tesisatları hizmetlerinin yanı sıra Kanopi imalatı , Tonoz imalatı , Tank imalatı ve Anahtar teslim akaryakıt istasyonları kurulumu hizmetlerini de vermeye başladı. Bununla yetinmeyen AVC. Grup Türkiye'de bir ilke imza atarak AVC. Flame ürününü " Siz hayal edin biz ateşlendirelim" sloganı ile doğalgaz aydınlatma ve ısıtma sistemlerini üretmeye başladı. Türkiye'de bir ilk olan aydınlatma ve ısıtma ürünleri başta Azerbaycan olmak üzere Avrupa ülkelerinden de büyük ilgi görmeye başladı.

SIFIRDAN İSTASYON KURULUMU

Yurt içinde ve yurt dışında sıfırdan istasyon kurumu gerçekleştiren AVC grup servis ağını da sürekli geliştiriyor. AVC. Grup Shell, Opet, BP, Total , Petrol Ofisi, Aytemiz gibi akaryakıt devlerinin istasyon bakım ve onarım işleri ne yapıyor. AVC. Grup Altan ve Ali Avcı kardeşler tarafından yönetiliyor. Her iki kardeş sektörlerinin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında faaliyet alanını geliştirmek amacı ile büyük bir çaba gösteriyor.

MARMARA'DA İLK AKLA GELEN İSİM

Avcı kardeşler, " Elektrik ve mekanik kontrolleri akaryakıt istasyonları için büyük önem taşıyor. Tesisler her gün daha da teknolojik bir hale geliyor. Özellikle büyük markalar bu konudaki yatırımlarını arttırmış durumda. Biz grup olarak alt yapı, bakım ve onarım çalışmalarında devreye giriyoruz. Akaryakıt sektöründe 24 saat hizmet olduğu için istasyonlarda meydana gelebilecek bir aksama firmanın büyük zarara uğramasına neden oluyor. Hızlı ve çabuk ulaşmak, oluşan soruna hemen çözüm bulmak zorundayız. Yaptığımız işte saatlerle yarışarak çalıştığımız firmaların zarar görmemesi, hizmet akışının etkilenmemesi için çaba gösteriyoruz" diyorlar.

GENİŞ BİR HİZMET YELPAZESİ

Ekipman, satış, servis, yedek parça, istasyon kurulumu, mobil istasyon, LPG dispenserleri ve tesisi, yurtdışı akaryakıt istasyonu donanım malzemeleri, yer altı akaryakıt tankları, LPG tankları konularında uzman bir ekiple çalışan AVC Grup son dönemde Ortadoğu ülkelerinde de yapılanma için adımlar atıyor.

Anahtar Kelimeler:
İstanbulMarmaraIstasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73