Murat Kaya canlı yayına katılacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Mart 2022 Perşembe 14:10
Murat Kaya canlı yayına katılacak

Eğitimci-Şair Murat Kaya 25 Mart Cuma günü yerel Batıyakası TV'ye konuk olarak katılacak,  eğitimcilik dönemi ve Gebze, Darıca üzerine  düşüncelerini açıklayacak. 

Murat  Kaya'nın açıklaması şöyle:

"Saygıdeğer dostlarım;

Gebze ve Darıca tarihi üzerine tarihi yolculuk çerçevesinde  düşüncelerimi paylaşacağım. 35 yıllık Gebze ve Darıca tarihine,eğitimine, kültürüne,toplumsal demokrasi tarihine tanıklığıma dair yaşanmışlıklarımı paylaşacağım.

25 Mart 2022 /Cuma günü saat 20.00'de başlayacak programı izlemenizi rica ederim. Programı düzenleyen tarihçi yazar ; Resul Orman'ın konuğu olacağım.

Programda ; Gebze ve Darıca'ya dair yazdığım destansı Şiirlerimi de paylaşacağım. Gebze'de aktif olarak; 1987/2004  yılları arasında  devlet okullarında 2004/2021 yıllarında özel okullarda eğitim emekçisi olarak yaptığım görevlerde yaptığım  örnek çalışmaları sunacağım.

Program boyunca  geri bildirimlerinizle ilginizi rica ederim.."

Anahtar Kelimeler:
GebzeDarıcaşairEğitimci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73