Murat Kaya'dan ADD ziyareti

Eğitimci Murat Kaya ADD Gebze Şubesi'ni ziyaret etti Başkan Nilgün Aydın ile görüştü.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Ocak 2022 Cuma 16:18
Murat Kaya'dan ADD ziyareti

Eğitimci Murat Kaya Üyesi olduğu ve yıllarca  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) etkinliklerinde aktif çalışmalar da bulunduğu  Gebze ADD başkanı Nilgün Aydın'ı ziyaret etti.

Yılların yaşanmışlıkları üzerine yapılan sohbetle dostlar anıldı.  Yerelde ve genelde Türkiye üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Ziyarete ilişkin Gebze ADD Başkanı Nilgün Aydın şunları ifade etti:

"Bölgemizin duayen eğitimcisi Atatürkçü çizgide yıllarca toplumsal mücadelede emek  veren değerli öğretmenimiz Murat Kaya'nın ziyaretinden çok mutlu olduk.

Her zaman değerli fikirleri ve emekleri ile  toplumsal aydınlanmaya  Büyük katkıları olan Murat öğretmenimiz yetiştirdiği öğrencilerle de gurur kaynağımızdır. Bölgemizde ADD sürecinin yapılanmasında büyük  emeği olan Murat öğretmenimizle ülkemizde eğitim  üzerine fikir alışverişinde bulunduk.

Kendisine çok teşekkür ederim."

Murat Kaya ise  "Sayın başkana ilgisi ve misafirperliği için teşekkür ederim. Başarılı çalışmalarının artarak devamını dilerim."dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2022 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73