Murat Kaya'dan Gebze KAIDER'e ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Mart 2022 Pazartesi 21:24
Murat Kaya'dan Gebze KAIDER'e ziyaret

Eğitimci-Şair Murat Kaya, Ardahan,Kars-Iğdır  illerine dair yazdığı tarihsel destansı şiirlerini dernek başkanı Metin Baytöre'ye  takdim etti.

Şiirleri ile Ardahan,Kars,Iğdır illerinin tüm tarihi geçmişini ve özelliklerini içeren destansı şiirle tarihe not düşen Murat Kaya'ya başkan Metin Baytöre teşekkür ederek  tebrik etti.

Murat Kaya, "Tarihimizi tanımak, tarihi yaşanmışlıklarla bilinçlenmek  önemlidir. Toplumumuzda  okuma istekliliğini artırmak gerekir. Ben de çocukluğumun, gençliğimin geçtiği, ailemin,sülalemizin ocağı olan İlleri inceleyip şiir yoluyla tanıtmak için emek verdim.  Dilerim tarihi bilinçlenmeye  katkısı olur." dedi.

KAİDER Bşk.Metin Baytöre:"Değerli eğitimci dostum Murat Kayabüyük bir emek vermiş.

Yaşadığımız toprakları tarihsel kronoliji içinde çok güzel dile getirmiş. Emeğine yüreğine sağlık.Herkesin bu değerli eserden yararlanması için bizde gereken desteklerle; çoğaltıp dağıtımı için çaba göstereceğiz."dedi.

Murat Kaya görüşmede ki ev sahipliği için Başkan Metin Baytöre ve yönetimine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.03.2022 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73