Ne olacak bu Gebze'nin trafiği?

Gebze'nin yıllardır en önemli  sorunlarının başında gelen trafik, park ve ulaşım sorunu  okulların açılmasıyla birlikte kendisini iyice hissettirmeye başladı.  Gebze'de sabah saatlerinde ki  trafik yoğunluğu nedeniyle bir çok ana arterde trafik dakikalarca kilitlendi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Eylül 2021 Pazartesi 11:58
Ne olacak bu Gebze'nin trafiği?

Haber Merkezi-Gebze'nin yıllardır en önemli  sorunlarının başında gelen trafik, park ve ulaşım sorunu  okulların açılmasıyla birlikte kendisini iyice hissettirmeye başladı.  Gebze'de sabah saatlerinde ki  trafik yoğunluğu nedeniyle bir çok ana arterde trafik dakikalarca kilitlendi.

Yeni Bağdat Caddesi, İlyasbey Caddesi, İbrahimağa Caddesi, İstanbul Caddesi, Hükümet Caddesi gibi ara arterlerde ki trafik yoğunluğu nedeniyle  araçlar dakikalarca beklemek zorunda kalıyor. 

Konuyla ilgili olarak kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemizi arayan vatandaşlar, trafik ve park sorununa  Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin biran önce ivedi olarak kalıcı  çözümler bulmasını istediler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73