Nijerya heyetinden GOSB ziyareti

Niger Eyalet Valisi Abubakar Sani Bello, Jigawa Eyaleti Vali Yardımcısı Alhaji Umar Namadi, Bauchi Eyaleti Vali Temsilcisi Hamza Koshe ve beraberindeki heyet, GOSB’u da ziyaret etti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Eylül 2021 Perşembe 19:06
Nijerya heyetinden GOSB  ziyareti

Window of Turkey tarafından düzenlenen, Türkiye - Nijerya İş Kongresi için ülkemize ziyarette bulunan Niger Eyalet Valisi Abubakar Sani Bello, Jigawa Eyaleti Vali Yardımcısı Alhaji Umar Namadi, Bauchi Eyaleti Vali Temsilcisi Hamza Koshe ve beraberindeki heyet, GOSB’u da ziyaret etti.

GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez tarafından karşılanan heyete, GOSB’un kuruluşu, gelişimi, işleyişi, hizmetleri ve yurtdışı yatırımları projesi kapsamındaki çalışmalarıyla ilgili bilgi aktarıldı.

Toplantıda, Türkiye ile Nijerya arasında ticaret ve yatırım köprüsünün kurulmasına yönelik atılacak adımlar ile Nijerya’da bir sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin hususlar da masaya yatırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73