Palandöken Belediyesi’ne ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Eylül 2022 Çarşamba 20:41
Palandöken Belediyesi’ne ziyaret

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği Erzurum Tanıtım Günleri kapsamındaki etkinlik ziyaretlerinde Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar makamında ziyaret edildi.

Ziyarette Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, vakıf yöneticileri, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Cemal Kaplan, KOGACE yöneticileri, gazeteciler katıldı.

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Erzurum’a kültür düzenlediklerini belirterek, “Kocaeli’nin tanıtımı için düzenlediğimiz bu gezi kapsamında Palandöken Belediyesini ziyaret etmekten dolayı mutluyuz. Sayın başkanın çalışmalarını yakından takip ediyor ve taktir ediyoruz.”dedi.

KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ise, cemiyet hakkında bilgi vererek, “Sayın başkan 600 üyemiz var, 15 gazete, 3 televizyon ve radyo ile 123 haber sitemiz var. Güçlü bir cemiyetiz. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz”diye konuştu.

BAŞKAN SUNAR ÇALIŞMALARI ANLATTI

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ise Kocaeli heyetinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Palandöken 180 bin nüfusa sahip Erzurum’un en büyük merkez ilçelerinden birisidir. 1994 yılından kurulduk. 21’i kırsalda 5’i merkezde olmak üzere 26 Mahallemiz var. Halkımıza en iyi şekilde hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

3 yıl içinde ilçemizdeki 500z cadde ve sokağın kaldırım ve sokaklarını yeniledik. Yeşile önem verdik, 10 yeni park yaptık.

Palandöken kış turizmi açısından ülkemizin en önemli bölgesinden birisidir. Bundan dolayı kış turizmine dönük çalışma ve hizmetlerimiz de devam ediyor”dedi.

Ziyarette karşılıklı olarak günün anısına plaketler takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretPalandöken
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73