PİMTAŞ teşekkür etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Haziran 2024 Cuma 16:53
PİMTAŞ teşekkür etti

PİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, fabrikada gerçekleşen küçük çaplı yangına çok hızlı bir şekilde müdahale eden Gebze Kaymakamlığı Gebze Belediyesi, Çayırova Belediyesi, Pelitli Jandarma Komutanlığı, GEPOSB, GOSB ve Gebze İtfaiye ekiplerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

PİMTAŞ fabrikasında önceki gün meydana gelen kısa süreli yangın itfaiye ilgili kurumların çabalarıyla büyümeden söndürüldü.

PİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

‘’Firmamız PİMTAŞ Plastik San. Ve Tic. A.Ş olarak 6 Haziran 2024 tarihinde 17.55 saatinde yaşadığımız küçük çaplı yangında göstermiş olduğunuz üstün gayret v özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere en içten teşekkürlerimizi sunarız. Yangının büyümeden ve ciddi bir zarara yol açmadan söndürülmesi, sizin hızlı ve etkin müdahaleniz sayesinde olmuştur.

Gebze Kaymakamlığı Çayırova Belediyesi, Gebze Belediyesi, Pelitli Jandarma Komutanlığı, Çayırova GEPOSB ve Gebze İtfaiye ekipleri olarak, olay anında sağladığınız hızlı ve profesyonel destek, firmamız için büyük bir güven ve memnuniyet kaynağı olmuştur.

Aynı şekilde yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen değerli çalışanlarımızın etkin çabaları, bu zorlu sürecin en az hasarla atlatılmasında büyük rol oynamıştır.

Sizlerin ve ekiplerinizin sağladığı bu değerli destek için minnettarız. İş birliğinizin ve üstün çabalarınızın her zaman yanımızda olduğunu bilmek bizlere güven ve huzur vermektedir. Bu vesileyle firmama adına hepinize bir kez daha teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz’’.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 07.06.2024 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73