Recep Dursun'a 30. yıl plaketi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Ekim 2022 Cumartesi 20:44
Recep Dursun'a 30. yıl plaketi

2019 yerel seçimlerinde CHP'nin Gebze Belediye Başkan adayı olan ve aynı zamanda eski ilçe başkanı Avukat Recep Dursun meslekte 30. yılını doldurdu.

Kocaeli Baro Başkanı Bahan Gültekin Candemir'den 30 yılı doldurması nedeniyle plaket alan Recep  Dursun sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Severek yaptığım avukatlık meslek hayatımın 30.yılını doldurdum.Bu vesile ile mensubu olmaktan onur duyduğum Kocaeli Baro’su Başkanı Av.Bahar Gültekin Candemir’in elinden plaketimizi aldık.

Yoğun meslek yaşamımdan dolayı ihmal ettiğim çocuklarıma ve desteğini hiç esirgemeyen sevgili eşime,uzun yıllar herşeyimizi paylaştığımız eski ortak ve dostlarıma,emeği geçen geniş aileme çok çok teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 15.10.2022 20:50
Anahtar Kelimeler:
GebzeKocaeliAvukatBaro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73