Salih Gün’ün sağlık durumu kritik

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ocak 2022 Salı 20:46
Salih Gün’ün sağlık durumu kritik

ÖZEL HABER-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli eski milletvekili ve Tavşancıl Belediyesinin kurucu Belediye Başkanı Salih Gün Sultan İstanbul Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kovid-19 nedeniyle entübe şekilde tedavisi sürüyor.

Salih Gün’ün oğlu Ümit Gün kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemizin sorularını yanıtlayarak şunları ifade etti:

“Babam 10 gündür entübe şekilde cihazlara bağlı olarak tedavisi devam ediyor. Sağlık durumunda olumlu bir gelişme yok. Doktorlardan sürekli bilgi alıyoruz. Bu süreçte CHP’li milletvekilleri, parti yöneticileri sürekli arıyor ve sağlık durumu hakkında da bilgi alıyorlar.

BÜYÜKAKIN VE ŞAYİR ARADI

Aynı şekilde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir Büyükakın’da babamın sağlık durumuyla ilgili olarak bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti. Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’de telefonla arayarak bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini ifade etti.

Bu süreçte bizi arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyoruz”.

9 OCAKTA ENTÜBE EDİLMİŞTİ

Bir süre önce Kovid-19 nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Salih Gün geçtiğimiz 9 Ocak Pazar günü itibariyle entübe edilmişti.

kocaelikentgazetesi.com olarak Salih Gün'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 18.01.2022 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73