Salim Durulmuş vefatının 6. yılında anıldı

6 yıl önce yaşamını yitiren Salim Durulmuş vefatının 6. Yılında eşi Arzu Durulmuş tarafından düzenlenilen sabah kahvaltılı programla anıldı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ekim 2021 Pazar 14:56
Salim Durulmuş vefatının 6. yılında anıldı

CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve Gebzespor’un geçmiş dönem başkanlarından Salim Durulmuş Bayramoğlu Hegsagone Hotel’de düzenlenen kahvaltılı toplantıyla anıldı.

Toplantıya CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İzmit Belediyesi eski Başkanı ve eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, SHP Kocaeli eski İl Başkanı Keramettin Gençtürk, Darıca eski Belediye Başkanı Zihni Topçu, CHP Gebze eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Darıca Cemevi Başkanı Hüseyin Koca, CHP’li yöneticiler, davetliler ve Salim Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş katıldı.

Arzu Durulmuş sosyal medya sayfasndan yaptığı paylaşımla programa katılan herkese çok teşekkür ederek şunları ifade etti:

"Bugün günlerden Salimim...

Uzun zamandır yapmak isteyip, sağlık sorunlarım ve pandemiden dolayı gerçekleştiremediğim... Bugüne kısmet oldu.

Kendimin Darıca/ Bayramoğlu'nda ikamet etmemden kaynaklı ve benim Darıca'da aktif siyaset yapmamdan dolayı, benimle evlendikten sonra; ben artık hanım köylü oldum diyerek ve dağılmış bir CHP örgütünü bir araya getirmek için Darıca' İlçe Başkanlığına getirildiği dönemdeki yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ile bağlarımızı hiç koparmadık. Ve yine bugün bir araya gelerek eşim Salim Durulmuş'u anmak istedik"

Salim Durulmuş 2015 yılında vefat etmişti.

Son Güncelleme: 10.10.2021 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73