Selda Yavuz Çayırova’yı ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Mart 2022 Çarşamba 11:09
Selda Yavuz Çayırova’yı ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Valilik tarafından yürütülen ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında Çayırova’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Selda Yavuz Çayırova ilçe programlarının ilk durağı olan Şehit Adem Sezgin Anaokulu ’nu ziyaret ederek minik öğrencilerimizle bir araya geldi.
Ziyarette Selda Yavuz’a Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in eşi Şükran Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin eşi Nur Çiftçi eşlik etti.
Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Selda Yavuz, Anaokulu Müdürü Tuğba Dilem Çelik’in rehberliğinde bilgiler alarak okulu gezdi.

LİSE’Yİ ZİYARET ETTİ

Minik öğrencilerimizin sıcak tavırlarıyla keyifli dakikalar geçiren Selda Yavuz, öğrencilerle sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi daha sonra Yapı ve Kredi Bankası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Kalbiye Avcıoğlu tarafından karşılanan Selda Yavuz, okulu gezerek yapılan çalışmalar ve okulun durumu hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilerle de bir araya gelen Bayan Yavuz, bir süre sohbet ederek her birine başarı dileklerinde bulundu. Sohbetin ardından öğrenciler, Bayan Yavuz ve beraberindeki misafirlere okul mutfağında hazırladıkları birbirinden güzel yemekleri ikram ettiler.

KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ

Selda Yavuz Çayırova Halk Eğitim Merkezini ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyerek, farklı branşlardan oluşan sınıfları gezdi.

Bayan kursiyerlerle de bir süre sohbet eden ve onların yaptıkları çalışmalara eşlik eden Bayan Yavuz; “Kadınlarımızın eğitimi noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” diyerek, kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel ürünleri beğeniyle inceleyip, kolaylıklar diledi.

19 AİLE ZİYARET EDİLDİ

Bayan Yavuz, Gönülden Gönüle Projesi kapsamında bugün Çayırova’da ikamet eden 19 aileyi ziyaret etti.

Bayan Yavuz ilk olarak şehit Muzaffer Aydın’ın baba ocağını ziyaret edip, Vali Yavuz’un selamlarını ileterek sohbet etti, hayır dualarını aldı. Daha sonra onur gaziler; Bahri Yıldız, Ahmet Şener ve Erol Küçüksayraç’ı evlerinde ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz’un selamlarını alan ve bu sebeple mutluluklarını dile getiren şehit ailesi ve gaziler: “Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmayan Vali Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Bayan Yavuz daha sonra Çayırova’da farklı mahallerinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi 15 aileyi de hanelerinde ziyaret etti. Hanelerin kapısını çalan, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 02.03.2022 11:15
Anahtar Kelimeler:
KocaeliZiyaretÇayırova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73