Selda Yavuz tüm gününü Gebze’ye ayırdı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Mart 2022 Çarşamba 15:45
Selda Yavuz tüm gününü Gebze’ye ayırdı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Valilik tarafından yürütülen ‘Gönülden Gönüle Projesi’ kapsamında Gebze’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Selda Yavuz’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in eşi Nuray Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün eşi Güler Büyükgöz, Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Tokmak, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.

Selda Yavuz Yunus Emre Anaokulunu ziyaret etti. Minik öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Selda Yavuz, onların hazırladığı minik gösteriyi büyük beğeni ile izleyerek, her birini ayrı ayrı tebrik etti. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Selda Yavuz, minik öğrencilere sohbet edip, onlara çeşitli hediyeler verdi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ ZİYARETİ

Selda Yavuz, GebzeHalk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyerek farklı branşlardan oluşan sınıfları gezdi, “Kadınlarımızın eğitimi ve geleceğe güvenle bakması noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” diyerek, kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel ürünleri beğeniyle inceleyip, kolaylıklar diledi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ZİYARET

Selda Yavuz Gebze Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti sonrası Şehitler Cemil Korkmaz, Hasan Şahin ve Kenan Canbaz’ın Gebze’de ikamet eden yakınlarını ziyaret ederek bir süre görüştü. Ardından gaziler Ali İhsan Sarısoy, Günay Cengiz’e ziyarette bulundu.

Öte yandan Selda Yavuz Gebze’de ihtiyaç sahibi 15 aileyi ziyaret etti. Sorunları dinleyen Selda Yavuz sorun ve sıkıntıların giderilmesi için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeKocaelişehitGaziler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73