TOBB'dan Oğuz Şerifalioğlu'na  önemli görev

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Ocak 2024 Pazar 13:35
TOBB'dan Oğuz  Şerifalioğlu'na   önemli görev

Rifat Hisarcıklıoğlu'nun güvendiği isimlerin başında gelen GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, bu kez Türk Ticaret Merkezi çalışmalarını incelemekle görevlendirildi. Şerifalioğlu, ABD'nin Şikago kentindeki incelemelerine son derece hızlı başladı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun girişimleriyle 3 yıl önce ABD'nin Şikago kentinde Türkiye Ticaret Merkezi(TOBB Trade Center) kuruldu. Hisarcıklıoğlu'nun en güvendiği isimlerden biri olan Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu da önceki gün denetleme ve inceleme yapmak üzere Şikago'ya gitti. Hisarcıklıoğlu tarafından bizzat görevlendirilen Oğuz Şerifalioğlu, TOBB Trade Center‘ı bölgedeki iş insanları ve sanayicilerin ihracat yapmalarına fayda sağlayacak hale getirmek için bir takım incelemeler yaptı. Şerifalioğlu, "TOBB Ticaret Merkezi projesine büyük önem veriyoruz. Bu sayede iş insanlarımız ve sanayicilerimizin bölgedeki üretim ve ticaret hacmini geliştireceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
TOBBGTOABDŞikago
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73