Vali Yavuz GTO'nun konuğuydu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Ekim 2023 Perşembe 09:01
Vali Yavuz GTO'nun konuğuydu

Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim ayı meclis toplantısına Kocaeli Valisi Seddar Yavuz katıldı.

GTO meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı M. Ali Özyiğit, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, GTO meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, GTO yönetim kurulu üyeleri, ve oda üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda GTO meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptığı konuşmada Gebze’nin il olma konusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı, odanın çalışmaları hakkında bilgilen verdi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayarak yaptığı konuşmasında Kocaeli ve Gebze üzerine görüşlerini dile getrdi. *Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
KocaeliGebzeGTO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73