Valilik'ten son dakika uyarısı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Nisan 2022 Perşembe 16:02
Valilik'ten son dakika uyarısı

Kocaeli Valiliği Perşembe saat:15.00 itibariyle başlayarak Cuma saat:03.00’a kadar etkili olacak sağanak ve gök gürültülü yağmur nedeniyle vatandaşları uyardı.

Vailik açıklaması şöyle:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

(07.04.2022) Perşembe günü öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir.

Bugün (Perşembe) saat:15.00 itibariyle başlayarak yarın (Cuma) saat:03.00’a kadar etkili olabileceği tahmin edilen yağış ve yerel olarak kuvvetli yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Son Güncelleme: 07.04.2022 16:10
Anahtar Kelimeler:
KocaeliSağanakYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73