CHP’nin Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan gerçekten temiz, düzgün ve ideolojisi net birisidir.

Kendisini yakından tanırım.

Kimseye yamuğu, yalanı dolanı olmaz.

CHP İlçe Başkanlığı için isabetli, uygun bir isimdir.

Gökhan Orhan CHP Gençlik Kolları sürecinin ardından 19 Ocak 2020’de gerçekleşen CHP Gebze İlçe kongresinde başkanlığa seçildi.

Genç bir ekiple yola çıktı ve CHP’de artık eski, yıpranmış isimler tasfiye edildi, gençlerin siyasete artık önünde ki duvarlar yıkıldı sandık.

Zaman içinde öyle olmadığını gördük.

CHP içine bir şekilde sirayet etmiş bazı unsurlar partiden çok kendisi ve siyaseten geleceğini, çıkarını çok daha ön planda tutuyor.

Konuştuğum birçok partili CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın yalnız bırakıldığını ve gerekli desteğin verilmediğini söylüyor.

Oysa kongre öncesinde Gökhan Orhan’a her konuda destek olacağını söyleyenlerin bir süredir ortalıkta pek görülmediği ifade ediyorlar.

CHP’yi yakından bilen birisi olarak hak vermemek elde değil.

CHP’nin yıllardır Gebze’de başarılı olamamasının altında ki en önemli neden parti içinde yer alan varyanta dönüşmüş kliklerdir.

Bunlar ilçe yönetimlerine kendi adamlarını, meclis üyelerini falan yazdırır, partiyi değil kendilerini ve çıkarlarını daha çok ön planda tutar.

İlçe kongresi biter bir saat sonra mevcut başkanı nasıl yıpratır, başarısız hale getiririz hesaplarını, oyunlarını yaparlar.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’a tüm partililerin amasız, fakatsız net olarak her türlü desteği vermesi gerekiyor.

Parti içinde elbette farklı görüşler olabilir ancak bu mevcut yönetimi takatsiz, etkisiz hale getirmek şeklinde olmamalıdır.

CHP’nin iyi bir ilçe başkanı var, destek olunması CHP değerlerine inanan herkesin ortak görevi olmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73