İSU Köşklüçeşme Mahallesi’nde çalışma yapıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2023 Çarşamba 15:12
İSU Köşklüçeşme Mahallesi’nde çalışma yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nde başlatılan yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı yenileme çalışmaları tüm hızlıyla devam ediyor.
KENT GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Tüm ilçelerde devam eden altyapı yenileme çalışmalarıyla tüm kentin yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatlarını elden geçiren İSU Genel Müdürlüğü; kaliteli, sağlıklı ve kesintisiz hizmeti vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Eş zamanlı yapılan çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerden şehir merkezlerine kadar her alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, vatandaşların da takdirini kazanıyor.

İÇME SUYU, KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU HATLARI YAPILIYOR
Gebze ilçesinde birçok farklı noktada çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü;  Köşklüçeşme Mahallesi’nde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Planlanan çalışmalar kapsamında toplamda 1601 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı, 300 mm çapında borular kullanarak 856 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 1000mm, 800mm, 600mm ve 400mm çaplarında çelik borular kullanılarak 1161 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73