Akşener 26 Mayıs'ta Darıca'da

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Mayıs 2022 Perşembe 13:09
Akşener 26 Mayıs'ta Darıca'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 26 Mayıs'ta Darıca'da  esnaf ziyareti ve Çınaraltı halk buluşması programı gerçekleştirecek.

kocaelikentgazetesi.com  ofisini ziyaret ede Güven Altay, programla ilgili olarak davetiyeyi  genel yayın yönetmenimiz Cengiz Akgün'e takdim etti.

Programla ilgili olarak bilgi veren İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay şunları ifade etti, "İYİ Genel Başkanı sayın Meral Akşener 26 Mayıs Perşembe günü  saat 14.15'de Darıca'da esnaf ziyareti ve çınaraltında halk buluşmasında vatandaşlarımızla biraraya gelecek. Genel başkanımız Darıca esnafını ziyaret edecek daha sonra Çınaraltı'nda halkla biraraya gelerek bölge ve ülke gündemine dair önemli açıklamalar yapacak. Genel başkanımızın programına  tüm Darıcalıları davet ediyoruz"dedi.

Anahtar Kelimeler:
İyi PartiDarıcaEsnaf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73