Alman biyoteknoloji şirketi depremzedelere 250 bin Euro bağışladı

Alman biyoteknoloji şirketi Sartorius, Türkiye ve Suriye'deki deprem bölgelerine 250 bin Euro bağışladı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:01
Alman biyoteknoloji şirketi depremzedelere 250 bin Euro bağışladı

Almanya merkezli global biyoteknoloji firması Sartorius, uluslararası tıbbi yardım amacıyla Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere destek olmak amacıyla 250 bin Euro bağışladı.

Sartorius’un 41 yıldır Türkiye temsilcisi olan Sartonet Genel Müdürü Ömer Erdem: “Sartonet olarak yaptığımız ayni ve nakdi yardımların yanı sıra akademimizdeki eğitim gelirlerini depremzedelere bağışlayacağımızı daha önce açıklamıştık. Sartorius’un CEO’su depremin ilk günü benimle iletişime geçerek ne durumda olduğumuzu sordu. Hayata dair rutinlerimizden örneğin içtiğimiz bir bardak çaydan dahi keyif alamadığımızı söyledim kendisine. Bu konuşmanın akabinde Sartorius’un bu yardımı bu yüzden bizim için çok anlamlı. Bu zor günlerde, Türkiye’de 41 yıldır temsil ettiğimiz Sartorius’un da depremzedelerimize destek olduğunu görmek bizi çok gururlandırdı. Yaralarımızı hep birlikte eğitimle, bilimle, paylaşarak saracağız” dedi. 

İlaç endüstrisinde kullanılan membran filtrenin mucidi olan şirket dünyanın en hassas terazilerinin de üreticisi. 

Ömer Erdem

Anahtar Kelimeler:
BiyoteknolojiEuroAlman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73