CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Ekim 2022 Cuma 11:57
CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek

CHP’nin Kocaeli’de geçmiş dönemlerde görev yapmış eski Belediye Başkanları Gebze’de akşam yemeğinde biraraya geldi. Başkanların toplantısında genel başkan Kemal Kılıçdadoğlu’nan adaylığına tam destek çıktı.

Toplantıya CHP İzmit eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, CHP Gebze eski Belediye Başkanı M. Emin Akın, CHP Kandıra eski Belediye Başkanı Kenan Evin, CHP Çayırova eski İlçe Başkanı Timur Koç, Balıkesir Gökçeyazı eski Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Değirmendere eski Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, Darıca eski Belediye Başkanı Zihni Topçu katıldı.

Toplantıya zmit Büyükşehir eski Belediye Başkanı Sefa Sirmen rahatsızlığı nedeniyle katılamadı.

HER KOŞULDA GENEL BAŞKANIN YANINDAYIZ

Gebze’de Çayırova kurucu Belediye Başkanı Timur Koç'un ev sahipliğinde  bir restoranda gerçekleşen buluşmada CHP’li eski başkanlar genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına tam destek verdi, her şartta ve koşullarda yanında olduklarını ifade ettiler.

Eski başkanlar önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ise CHP’ye destek ve katkı sunmak için hazır olduklarını belirttiler.

Öte yandan CHP’li eski başkanlar önümüzdeki süreçte ise CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için randevu alacak.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 14.10.2022 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73