Çiler: Eğer bir ilçe il olacaksa o da Gebze’dir!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Kasım 2022 Cumartesi 12:50
Çiler: Eğer bir ilçe il olacaksa o da Gebze’dir!

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin Büyükşehirli il olması konusunda kocaelikentgazetesi.com internet haber sitemize önemli açıklamalar yaptı.

Seçim öncesi bazı ilçelerin il yapılacağını yönelik olarak kamuoyundaki tartışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden GTO Başkanı Nail Çiler şunları söyledi:

GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

“Seçim öncesi bazı ilçelerin ili yapılacağına ilişkin olarak kamuoyunda bir tartışma yaşanıyor. GTO olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bizim görüşümüz şudur, eğer il yapılacaksa Gebze il olma kriterlerini yüzde 100 bulunan tek ilçedir. Sanayisi, ticareti, nüfus potansiyeli, stratejik coğrafi yapısı, sosya-ekonomik durumuyla Büyükşehirli il olmayı çoktan hak etmiştir.

Gebze Ticaret Odası olarak her alanda Gebze’nin il olmasını (Büyükşehirli) savunmaya, gündeme getirmeye devam edeceğiz.

GEBZE BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMEZ

Gebze artık ilçe statüsünde yönetilmenin zorluklarını yaşıyor. Bu şekilde daha fazla gitmesi kentimize hiçbir şekilde yarar sağlamayacaktır.

Siyasi irade eğer bazı ilçelerini il yapmayı düşünüyorsa Gebze gerçeğini görmesini ve gereğini yerine getirmesini bekliyoruz. Eğer Türkiye’de bir ilçe il yapılacaksa ilk sırada Gebze olmalıdır.”

SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR

Gebze’nin il olma mücadelesinin siyaset üstü bir konu olduğunun altını çizen GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze’nin il olması konusu siyaset üstüdür. Burada hiçbir siyasi beklenti veya amaç güdülmesi düşünülemez. Bu anlamda Kocaeli’nin batı yakasının en büyük STK’sı konumunda ki, binlerce üyesi bulunun Gebze Ticaret Odası olarak biz konuya böyle bakıyoruz. Gebze’nin il olması için herkesi katkı sunmaya, çaba göstermeye davet ediyoruz”dedi.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 26.11.2022 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73