Çiler: İstiklal Marşı milli sembolümüzdür

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Mart 2023 Pazar 12:43
Çiler: İstiklal Marşı milli sembolümüzdür

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Ziler 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniylebir mesaj yayınladı.

Çiler'in mesajı şöyle:

İstiklal Marşı; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde imkansız gibi görünen ama büyük bir zaferle sonuçlanan Kurtuluş Mücadelemizin, Mehmet Akif Ersoy’un muhteşem mısralarıyla ebedileştirdiği milli sembolümüzdür.

Büyük şair Mehmet Akif Ersoy, milletimizin ne için savaştığını, hangi duygularla Vatanını koruduğunu büyük bir kurtuluş coşkusuyla anlatmış; milli karakterimizi, Milli Mücadelenin heyecanını ve önemini gelecek nesillere en etkili şekilde aktarmıştır.

Eşsiz eser İstiklal Marşı’nın Milli Marşımız olarak kabul edilişinin 102. Yılını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anarım.

Anahtar Kelimeler:
Gebzeİstiklal Marşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73