Deprem uzmanından uyarı: Deprem bölgesinde iseniz evi terk edin!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Şubat 2023 Pazartesi 05:48
Deprem uzmanından uyarı: Deprem bölgesinde iseniz evi terk edin!

Deprem uzmanı Prof.Dr. Naci Görür sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla bölgede hasarlı binalarda ki vatandaşlara evlerini terk etmesi uyarısında bulundu.

Naci Görür’ün açıklaması şöyle:

“Arkadaşlar, deprem bölgesinde iseniz evi terkedin. Artçı depremler büyük olacaktır, hasarlı evleriniz yıkılabilir. Geçmiş olsun. Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa dilerim.”

Prof.Dr. Naci Görür sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda depremin göz göre göre geldiğini ifade ederek şunları vurguladı:

“Arkadaşlar, çok üzgünüm ama Maraş’ın Pazarcık yöresinde 7,5 büyüklüğünde deprem oldu. Çok büyük bir deprem umarım zaiyatımız az olur. Bu depremin gelmekte olduğunu yerbilimciler olarak söyleye söyleye, yaza yaza dilimizde tüy bitti. Hiç kimse ne diyorsunuz diye tepki bile vermedi."

Son Güncelleme: 06.02.2023 05:52
Anahtar Kelimeler:
DEPREMKahramanmaraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73