Gebze'de müsilaja dikkat çekilecek

Müsilaj sorununun çözümü için Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında Gebze'de de de Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda alınan kararlara göre, kamuoyunun dikkatini çekmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak ayrıca deniz kıyıları ile kıyı dip temizliğinin gerçekleştirileceği bir farkındalık etkinliği düzenlenecek.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Haziran 2021 Pazartesi 22:59
Gebze'de müsilaja dikkat çekilecek

Deniz Salyası olarak bilinen ve 2 aydır Marmara Denizi’nde etkisini gösteren müsilaj sorununun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum ve Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirilen Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında Gebze'de de de Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

KATILANLAR
Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Taşdemir, Gebze İtfaiye Grup Amiri Kenan Akçay, Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan, Eskihisar Su Ürünleri Başkanı Ali Sarı, Albatros Doğa Sporları Kulübü genel sekreteri Tülay Çelik, GESBADER Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güler katıldı.

FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK
Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında yapılan Marmara Denizi Koruma Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı sonucunda, 8 Haziran 2021 tarihinde saat:11.00’ da Gebze Eskihisar Sahil Camisi önünden başlayarak Marmara Denizi’nde müsilaj sorunu ve çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın geliştirdiği eylem planı kapsamında Kaymakamlık yapılacak çalışmalar ve kamuoyunun dikkatini çekmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak ayrıca deniz kıyıları ile kıyı dip temizliğinin gerçekleştirileceği bir farkındalık etkinliği düzenlenecek. Program Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında Belediye Başkanlığı ile Kurum ve Kuruluşlar, Gebze Teknik Üniversitesi, sanayi odaları, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73