Gölete geri dönemeyen balıklar öldü!

Batman’ın Gercüş ilçesin de bulunan Kırkat Göleti'nde bulunan balıklar yumurta bırakmak için ayrıldıkları gölete geri dönemedikleri için oksijensiz kalarak telef oldu.

26 Mart 2023 Pazar 05:39
Gölete geri dönemeyen balıklar öldü!

Express Haber / BATMAN (İGFA) - Konuya ilişkin çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, gölet ve havuz arasında bir set olduğunu ve balıkların yumurtalarını bırakmak için ayrıldıkları gölete geri dönerken bu seti geçemedikleri için binlerce balığın telef olduğu öne sürüldü.

Vatandaşlardan Edip Turgut, balıkları kendi imkanlarıyla gölete taşımaya çalıştığını belirterek, "Bu, benimle tek olacak bir iş değil. Gördüğünüz gibi binlerce balık telef oluyor. Yetkililerden ricamız buna bir çare bulsunlar. Yoksa 3-4 yıl sonra göletimizde balık kalmayacak" diyerek dertlerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 26.03.2023 12:31
Anahtar Kelimeler:
BalıkTelefBatman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73