GTO Bayramlaşmasında ‘vatan haini’ gerginliği!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Nisan 2023 Cuma 18:54
GTO Bayramlaşmasında ‘vatan haini’ gerginliği!

Ticaret Odası (GTO) geleneksel bayramlaşma programında gerginlik yaşandı. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün konuşması sırasında, "Vatan hainleri Kandil destekçileri ile yol yürümeyiz” sözlerine İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sosyal medya sayfasından sert tepki gösterdi.

ULUKÖYLÜ: ANLADIĞIN DİLDEN KONUŞACAĞIM

Uluköylü sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ;

Bu mübarek bayram günü Gebze Ticaret Odasının Bayramlaşma Programında sinsice hizipçilik yapmaya devam et sen. Mukaddes bayram günleri yüzü suyu hürmetine sana şimdilik bu kadar diyorum, bayram günleri bitsin, rahat ol, anladığın dilden mukabele edeceğim sana ben, hem de öyle senin gibi sinsice ima falan etmeden.”

Söz konusu toplantıya AK Parti milletvekili Cemil Yaman, CHP milletvekili adayı Nail Çiler, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile çok sayıda davetli katıldı.

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
Gebzeİyi PartiCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73