GTO’dan deprem bölgesine dev yardım

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Şubat 2023 Cuma 10:23
GTO’dan deprem bölgesine dev yardım

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası bölgeye yardımlar sürüyor.

Kocaeli’den ise en yoğun ve kapsamlı yardım Gebze Ticaret Odası’ndan geldi.

Depremin olduğu 6 Şubat günü itibariyle Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu bölgeye acil yardım için toplanarak çalışmalar başlattı.

3 gün içinde 41 TIR deprem bölgesine gönderildi.

Gönderilen yardımlar arasında jeneratör, konteynır, yiyecek, kuru gıda, battaniye, kıyafet, çay, şeker; piknik tüp, palet gibi yardım malzemeleri ivedi olarak bölgeye gönderildi.

Öte yandan GTO’nun Mobil Aşevi Tırı ise bölgede her öğün 120 bin kişilik sıcak yemek çıkararak depremzedeler ve bölgede çalışan kurtarma ekiplerine dağıtıyor.

ÇİLER: YARDIMLARA İLK ANDAN İTİBAREN BAŞLADIK

Konuyla ilgili olarak kocaelikentgazetesi.com internet sitemizin sorularını yanıtlayan GTO Başkanı Nail Çiler şunları ifade etti:

“Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketi hepimizi derinden sarstı. GTO olarak depremin olmasının ilk dakikalarından itibaren oda yönetimi olarak toplanarak bölgeye yardım göndermek için çalışmalara başladık.

Depremin ilk gününden bugüne kadar depremin olduğu 10 ilimize ayrı ayrı olarak toplam 41 TIR yardım gönderdik. Yardımlarımız içinde kuru gıda, battaniye, yatak, bara, eldiven, yiyecek gönderdik. Ayrıca konteynır gönderdik. Yine yatakların altına konulmak üzere bir TIR palet bölgeye sevk ettik.

GÜNLÜK 120 BİN ÖĞÜN SICAK YEMEK

Deprem bölgesine giden Mobil Aşevi Tırımız ise her öğünde 120 adet sıcak yemek çıkararak depremzedelere ikram etmeye devam ediyor.

GTO olarak bölgedeki insanlarımızın acılarını paylaşırken olanaklarımızı sonuna kadar onlara destek olmaya devam edeceğiz.

Ayrıca deprem bölgesine gönderilen yardımlarda destek olan üyelerimize, sanayi kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
DEPREMGTOKahramanmaraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73