GTO’dan depremzedelere sıcak yemek ve ekmek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Şubat 2023 Çarşamba 18:23
GTO’dan depremzedelere sıcak yemek ve ekmek

Gebze Ticaret Odası (GTO) Mobil Aş Evi ve mobil ekmek fırını deprem bölgesinde depremzedelere yemek ve ekmek hizmet vermeyi sürdürüyor.

Bilindiği gibi GTO Mobil Mobil Aşevi yemek dağıtımı için gereken tüm lojistik malzeme, görevli ve personel ile birlikte depremin ilk günü Kahramanmaraş Elbistan’a gönderdi.

GTO Başkanı Nail Çiler günde 120 bin kişiye sıcak yemek verebilir kapasiteli Mobil Aş Evi’nin bölgede depremzedelere hizmet vermeyi sürdürdüğünü belirterek, “Mobil Aş Evimiz’i tamda böylesine afet günlerinde milletimize destek olmak ve yardım etmek adına hayata geçirdik.

TAM DONANIMLA AŞ EVİ

Yemek pişirme üniteleri, gıda deposu, soğuk hava deposu, iç ve dış elektrik sistemleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, güvenlik sistemi, jenaratör sistemi, telefon ve internet sistemleri, yakıt ve su tankı, arıtma deposu, buzdolabı gibi ihtiyaç duyulan tüm sistem ve ekipmanları içeren Mobil Aş Evi’miz deprem bölgesinde faaliyetlerini sürdürüyor. GTO olarak her şartta ve durumda milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz “dedi.

40’IN ÜZERİNDE YARDIM TIRI BÖLGEYE GÖNDERİLDİ

Bilindiği gibi GTO depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine dönük olarak yardım kampanyasını sürdürüyor. Bugüne kadar çadır, giysi, battaniye, jeneratör, palet gibi malzemeleri içeren 40’ın üzerinde TIR dolusu yardım bölgeye gönderildi.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 22.02.2023 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73