Nail Çiler GTO’ya veda etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Mart 2023 Çarşamba 17:11
Nail Çiler GTO’ya veda etti

CHP’den 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı Nail Çiler, GTO’nun Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında, Gebze Bölgesini temsilen bu yola çıktığını ve ateşten bir gömlek giydiğini farkında olduğunu söyledi. Nail Çiler, TBMM’ye girdiğinde, partisi ne olursa olsun bölgedeki diğer milletvekilleriyle birlikte Gebze’nin il olması için omuz omuza  uğraş vereceğini de sözlerine ekledi.

Gebze Ticaret Odası’nın bugün yapılan Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda kürsüye davet edilen ve geçtiğimiz gün CHP’den  Kocaeli Milletvekili olmak için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Nail Çiler, deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. 

DEPREMZEDE EMEKÇİLER BRÜT ÜCRET ALMALI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı Nail Çiler, depremde büyük fedakarlıklarda bulunup, yardımlarını esirgemeyen yönetim kurulu ve üyelerine seslenerek, ‘’ Hepinizden Allah razı olsun, bu kette yaşayan, yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Aramızda o kadar çok isimsiz kahraman var ki, şimdi bakıyorum 8-9 TIR’ı 1 günde çıkarttık, biz burada üzerimize düşeni yaptık, fakat bundan sonra da yapmak zorundayız. Orada sahada olan sizlerden biri olarak barınma sorununu acil çözmemiz lazım, çözülmez ise o insanları orada barındıramayız. İkinci sorun, İş dünyasının taleplerini yerine getireceğiz, aktif iş gücüne insanlarımızın katılımını sağlayacağız, en önemli sorun, çalışan emekçi kardeşlerimiz brüt ücreti alacak, devlet buradan kesinti yapmayacak, o bölgede çalışanlar için devlet bir katkı sağlayacak, o üretim merkezlerini hayata geçirmemiz lazım, hayata geçirmezsek göç olur, buraya gelenlerin başımızın gözümüzün üstünde yeri var ama, ne zamana kadar? Biz insanlara orada, balık yemesini değil, balık tutmasını öğretmek zorundayız’’ dedi.

GEBZE’NİN İL OLMASI İÇİN OMUZ OMUZA VERECEĞİZ

Konuşmasında Gebze Ticaret Odası’ndan ayrılmadığını da ifade eden CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nail Çiler, ‘’ Bu odanın, bu ailenin yine bir bireyiyim, benim karım burada meclis üyesi. Bu odanın başkanı olmaktan, sizin başkanınız olmaktan hep gurur duydum, gurur duyacağım, bunu kesinlikle böyle bilin. Biz de insanız, belki bilerek veya bilmeyerek, basını, sizi, ya da üyelerimizi kırmış olabilirim, ben bilerek kolay kolay kimseyi kırmam, hepinizden helâllık istiyorum. Ben heyecanımı hiç yitirmedim, söyleyecek sözümüz hep var ve var olacak. Bir hayalimiz var, biz bir aileyiz, benim sıralamam önemli değil benim bir çizgim var, artık ceketimi çıkardım sizlerin meclis çatısı altında olan kuvvetli temsille, sizleri parlamentoda temsil etmek istiyorum’’ dedi

Kısmet olması halinde, listelerde yer bulması durumunda parti gözetmeksizin mecliste herkesin sesi kulağı olacağının altını da çizen Nail Çiler,  veda etmediğini ifade ederek,‘’ Vedayı sevmem, unutulmayı, unutmayı da sevmem, Cumhuriyetin 100.’cü yılında Gebze’nin Büyükşehir statüsünde il olmasını İnşallah hep birlikte kutlayacağız, Allah nasip ederse TBMM’ye gidersem o çatı altında, bu bölgeden gelen milletvekili arkadaşlarımla hangi görüşten olursa olsun omuz omuza vererek bu konuyla ilgili uğraş vereceğimize inanmanızı istiyorum. 

ÖNEMLİ İZ BIRAKMAK

1979 yılında Gebze’ye nasıl geldiysem, bugün de öyleyim, eşim de bilir hiç değişmedim, yarın parlamentoya gitsem yine aynı hiç değişmem, gitmesem de değişmem. Ben, insana yatırım yaptım, ben ektiklerimi biçiyorum, ben herkesin ağabeyiyim, büyüklerimin de kardeşiyim, yine ben sizin hocanız olarak tanınmak istiyorum. Bakan, milletvekili bunların hepsi geçici, önemli olan iz bırakmak. Bu kentin bir milletvekili vardı, Allah Rahmet eylesin Alaeddin Kurt, 404 tane projesi vardı, her gittiğimiz yerde eseri var. Belki bir Alaeddin Kurt olamayız ama, onun gibi olmak için çaba sarf edeceğiz. Bunu samimiyetinize güvenerek söylüyorum

 HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Bir ulus sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez’ Ben de farklı bir çizgi izlemeyeceğim, herkesi kucaklayacağım, rengi, dini, mezhebi ne olursa olsun herkesi kucaklayacağım. Ben Sünni biriyim, camide benim için kutsaldır, Cemevi de, kesinlikle milletvekili olsam da olur, olmasam da olur, bu çizgimden ödün vermedim vermem de... Ben gücüm, gönlüm, kalbim her zaman sizlerle oldu iyi insanlarla da olmaya devam edecek’’ dedi

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 22.03.2023 23:43
Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPGTO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73