Recep Kaya'dan Nail Çiler'e zehir zemberek sözler!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Nisan 2023 Cuma 23:56
Recep Kaya'dan Nail Çiler'e zehir zemberek sözler!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  GTO Bayramlaşmasında yaşanılan gerginlik sonrası  CHP'nin milletvekili adayı Nail Çiler'e zehir zeemberek sözlerle tepti gösterdi.

Recep Kaya'nın sosyal medya üzerinden yaptığı  açıklaması şöyle:

"Yazık siyaset kimlere kaldı.

Siyaset oda Başkanlığına benzemez konuştuğunuza dikkat etmezseniz cevabınızı en doğrusundan alır sonrada sus pus olur cevap veremezsiniz.

Ayrıca istifa ettiğinizi unutmuşcasına odanın Başkanının oturması gereken yere oturup oda adına söz aldığını söyleyerek siyaset yapmayacağım deyip Arkanızdaki ekrana geçmişte oda adına yaptığınız hizmetleri odanın imkanlarını arka bahçeniz gibi kullanarak siyasi hizmetler gibi gösterip Gebze’yi ben kurtardım havasına girer siyasetin dik alasını yaparsanız.

İlçenin ortak kurumuna Bayramlaşma için gelen herkesten siyasi destek isteme acemiliğine düşerseniz o dönem görevi gereği imza yetkisiyle icraatın altında imzası olan imzasına sahip çıkınca siz de böyle söylediklerinizi savunamaz pozisyonuna düşersiniz.

Ezan, Bayrak değerlerimize hep beraber sahip çıkma takiyyesinde bulunduğunuzda yine muhatabınızın ve Gebze’de bu güne kadar yan yana olduğunuz hiç kimsenin size yakıştıramadığı, kandilin kuklalarıyla aynı masada oturarak bu değerlere sahip çıkılamayacağını hatırlattığında da yine cevap veremezsiniz.

Avukatlığınıza soyunan diğer masa müttefikinize de sanırım bu cevap yeterli olur çünkü durum tam da budur ve hiç bir çarpıtma da yoktur.

Mübarek Bayram günü Bayramlaşmaya gelenlerin huzurunu bozan ve ortamın gerilmesine vesile olan da maalesef kendileridir buna biz, kendileri ve salonda bulunan herkes de şahittir.

Daha da anlayamıyorsanız çok daha geniş izahatta da bulunabileceğimizi de belirtmek isterim."

Son Güncelleme: 22.04.2023 00:00
Anahtar Kelimeler:
GebzeCHPAk PartiGTO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73