SASKİ kaçak su kullanımına karşı denetim başlattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), kaçak su kullanımlarına karşı denetim başlattı Su maliyetlerinin artışına sebebiyet veren, bilinçsiz tüketime yol açan kaçak kullanımların tespit edilmesiyle birlikte yasal süreç de başlatılacak

22 Mayıs 2024 Çarşamba 15:06
SASKİ kaçak su kullanımına karşı denetim başlattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), kaçak su kullanımlarına karşı denetim başlattı. Su maliyetlerinin artışına sebebiyet veren, bilinçsiz tüketime yol açan kaçak kullanımların tespit edilmesiyle birlikte yasal süreç de başlatılacak.

SAKARYA (İGFA) - Kaçak su kullanım oranının en yüksek olduğu Sapanca başta olmak üzere şehrin tamamında denetimler sıklaştırılacak. Su kaynakları koruma altına alınacak, kaçak kullanımdan dolayı oluşan kayıp ortadan kaldırılacak. Kaçak kullanımın engellenmesi ile bilinçsiz su tüketiminin de önüne geçilecek.

KAÇAK KULLANIMLARIN ENGELLENMESİ İLE SU MALİYETİ DÜŞÜRÜLECEK

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Su maliyetlerinin düşmesine katkı sağlayacak çalışmalar sonucunda elde ettiğimiz gelir ile şehrimize yeni projeler kazandıracağız. Aynı zamanda su maliyetlerini düşürerek vatandaşlarımız için zaman içerisinde yeni su indirimleri de yapmayı hedefliyoruz” denildi.

VATANDAŞLARIMIZIN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Açıklamanın devamında, “Sakarya’da yaşayan her bir vatandaşımızın hakkı olan su kaynaklarını kişilerin menfaati doğrultusunda kullanılmasının önüne geçeceğiz. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken üzerimizde bulunan sorumluluğun bilinciyle hareket edecek ve şehir genelinde kaçak kullanımı tamamen ortadan kaldıracağız” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73