Şerifalioğlu: Gebze'ye 100. yılda  il olmak yakışır

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Haziran 2023 Cuma 12:43
Şerifalioğlu: Gebze'ye 100. yılda   il olmak yakışır

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, 100. yılda Gebze'ye il olmanın yakışacağını belirtti. Şerifalioğlu, Gebze'nin nüfus ve ekonomik açıdan büyüklüğüne vurgu yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz salı günü yaptığı “Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür” çıkışı, yıllardır il olma hayaliyle tutuşan Gebze'de büyük bir heyecan yarattı. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu da 100. yılda Gebze'ye il olmanın yakışacağını vurguladı.

GTO HEP MÜCADELE ETTİ 

Şerifalioğlu konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: "Bir önceki dönem oda başkanımız, Kocaeli Milletvekili Nail Çilerin Gebze'nin il olması için yaptığı çalışmalar ortada. Bizler de hem Gebze Ticaret Odası hem de bu kentte üreten iş insanları olarak Gebze'nin il olması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Gebze'ye de il olmak yakışır.

KUŞKUNUZ OLMASIN

Bugün Gebze, il olması düşünülen 19 ilçeden nüfus olarak kat be kat büyük bir noktadadır. Bunun yanı sıra Gebze ürettiği katma değerle de sadece 19 ilçeden değil Türkiye'deki birçok ilden büyüktür. Eğer il yapılacak bir ilçe varsa, kuşkusuz ilk sırada Gebze gelmelidir. Gebze Ticaret Odası olarak Gebze'nin il yapılması için bundan önce nasıl bir mücadele verdiysek bundan sonra da aynı mücadeleyi sergileyeceğimizden kimse şüphe duymasın."

Anahtar Kelimeler:
GebzeIlMhpKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73