Zafer Partisi Edirne’de istifa şoku!

Zafer Partisi Edirne İl Başkanı ve 3 İlçe Başkanı yönetimiyle birlikte istifa kararı aldı. İl Başkanı Ülfiye Şendal Merkez İlçe, Süloğlu ve Havsa İlçe Başkanları da istifa etti.

15 Kasım 2022 Salı 12:01
Zafer Partisi Edirne’de istifa şoku!

EDİRNE (İGFA) - Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Ülfiye Şendal; “İstifa kararını vermemek için arkadaşlarımızla çok düşündük, bu kararı vermemek için adeta haftalardır direniyoruz. Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ile de genel merkezimizle yaşadığımız yapısal sorunları, genel politikalarda Trakya Bölgesi’nin sorunlarını göz ardı etmeleri, Büyük Kurultayımız sonrası partimize vatandaşlarımızın olumsuz bakış açılarını düzelmek için bizim yapmış olduğumuz hamleleri engellemeleri, yaşadığımız adli süreçte bizleri kaderimizle baş başa bırakmaları bardağı taşıran son damla oldu.

Türkiye’nin gerçek Ümit’i bölgemizde genel merkezimizin agrasif tavırlarıyla yalnız bırakıldığı için istifa kararını arkadaşlarımızla birlikte almak zorunda kaldık.” dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2022 12:46
Anahtar Kelimeler:
EDİRNEIstifaZafer Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73