Anne adayları, Gebe Eğitim Sınıfı’ndan memnun

İzmit Belediyesinin anne adaylarının bilinçli bir hamilelik geçirmesi adına hayata geçirdiği Gebe Eğitim Sınıfı’nda eğitimler devam ediyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Aralık 2021 Çarşamba 16:51
Anne adayları, Gebe Eğitim Sınıfı’ndan memnun

İzmit Belediyesinin, anne adaylarına planlı ve bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmeleri adına hayata geçirdiği Gebe Eğitim Sınıfı’nda eğitimler devam ediyor. Anne adaylarının doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrası dönemlerine hazırlık amacıyla ücretsiz olarak verilen eğitimlerin ikincisi İZGİM’de Kadın Doğum Uzmanı ve Hipnoterapist Op. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun sunumuyla gerçekleşti. 

‘DOĞUMDA NEFES’ ANLATILDI

Kadın Girişimciler Merkezi’nde gerçekleşen ikinci eğitimde anne adaylarına ‘Doğumda Nefes’ konulu uygulamalı eğitim verildi. Pandemi koşullarını dikkate alınarak yüz yüze gerçekleştirilen eğitimde anne adayları merak ettiklerini sorma fırsatı da buldu. Katılımcılar eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek İzmit Belediyesine teşekkür etti. Bir sonraki eğitim 28 Aralık Salı günü saat 12.30-13.30 saatleri arasında zoom üzerinden gerçekleşecek. Eğitimde Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Arzu ÖZYER BEKTAŞ’ ın anlatımıyla “Yenidoğan Dönemi, Göbek Bakımı ve Sünnet” konusu konuşulacak. Anne adayları 0262 318 02 10 numaralı telefonu arayarak randevu oluşturabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73