Atatürk Spor Salonu’nda sona doğru

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Aralık 2022 Çarşamba 13:57
Atatürk Spor Salonu’nda  sona doğru

Öz kaynaklarını kullanarak daha yaşanılabilir bir İzmit için var gücüyle çalışan İzmit Belediyesi, geleceğin sporcularının yetişeceği Atatürk Spor Salonu’nu hayata geçirecek. İş birlikleriyle kentte daha fazla sosyal alan yaratan İzmit Belediyesi, Saran Grup iş birliğiyle yapımına başladığı Atatürk Spor Salonu’nda çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. 

150 KİŞİ KAPASİTELİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tanıtım programı gerçekleşen; 570 metrekare alanda inşa edilen 150 kişi kapasiteli çok amaçlı spor salonunda çelik imalatlarında sona yaklaşıldı. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde çalışmaların hızla devam ettiği Atatürk Spor Salonu’nda çocuklar ve gençler gönüllerince spor yapabilecek. Ekipler çalışmaların tamamlanmasının ardından çok amaçlı spor salonunu vatandaşların kullanımına sunacak.

Anahtar Kelimeler:
IzmitAtatürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73