Çocuk Festivali'ne Çocuklardan Yoğun İlgi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ocak 2024 Çarşamba 10:15
Çocuk Festivali'ne Çocuklardan Yoğun İlgi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün çocukların yarıyıl tatilini verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla gerçekleştirdiği Çocuk Festivali kapsamındaki tokat baskı atölyesi öğrencilerden yoğun ilgi gördü

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü her yarıyıl tatilinde olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlıyor. Bu yarıyıl tatilinde de düzenlenen Çocuk Festivali yoğun ilgiyle devam ediyor. Çocukların severek vakit geçirdiği tokat baskı atölyesi bugün Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti.

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen tokat baskı atölyesi çocuklar ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. Hem eğlenen hem de öğrenen çocuklar tokat baskı atölyesinde keyifli zaman geçirirken, kendi elleriyle yaptıkları süsleri evlerine götürmenin mutluluğu yaşadı. Veliler de bu güzel programı düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73